10/24/2015

Kali Linux 2.0 KDE Edition



Selamlar.
Aşağıdaki bağlantı üzerinden Kali Linux Sana KDE 64Bit Versiyonunu edinebilirsiniz.

Kali.Linux.KDE.v2.0.PLUS.amd64.iso


Ekstra yazılımlar:

KDE için Türkçe dil paketi, Kernel 4.0 için Linux Headers, Kwrite, Krita, Amarok, Filezilla, Sqlitebrowser, Flashplugin, Mysql Workbench, Openssh server, Preload, Recordmydesktop, Synaptic, Cpuid, Isomaster, Xchat, LibreOffice, Shutter,Iceweasel, Ark, Vlc Player ve bir kaç codec bileşeni (...)



Sisteme ait ekran görüntüleri:






2.0 için diğer masaüstü arabirimlerini içeren iso hazırlamayı düşünmüyorum. 
Farklı arabirimleri kullanmak isteyenler, http://hackings.org/2014/05/kali-linux-kde-xfce-lxde-editions.html adresinden istediği isoyu indirip sistemi upgrade edip kullanabilirler.


Kurulum sırasında kullanılacak dili Türkçe olarak belirlerseniz, sisteminizin dili de Türkçe olacaktır.
Şayet kuruluma İngilizce ile devam ederseniz ve kurulumdan sonra dili Türkçe yapmak isterseniz aşağıdaki adresteki adımları takip edip uygulayın.

http://hackings.org/2014/05/kali-linux-kde-xfce-lxde-editions.html

4 Yorum:

  1. Hocam nasıl sistemi düzenliyorsunuz. Yani windowsta yapabiliyorum. Ama linux için hangi programı veya araçı kullanıyorsunuz. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Daha önce Linux sürümlerini kullanmadım ama Kali bana çok çekici geliyor öğrenmek istiyorum. Ama en basit olarak bir dosya yüklerken atıyorum VLC PLAYER onu kurmakta bile zorlanıyorum. Günlük hayatta Kali Linux kullanılabilirnir mi ? Öğrenmesi basit mi dir ?

    YanıtlaSil
  3. hocam birşey sormak istiyorum ben usb den bilgisayarıma direk kurmak istiyorum [windowsu siilip] ama bilgisayara diğer bütün linux sürümlerini kurabilirken bunu kuramıyorum usb yi öne atıyorum ama yeniden başlatınca görmüyor usb yi yine windows ile açıyor sizce sebebi nedir?

    YanıtlaSil
  4. Yeni Kali Linux kullanıcısıyım.En temelden başlayan kitap,blog,vide serisi gibi şeyler önerebilirmisiniz.

    YanıtlaSil

© 2012- Hackings.org Bu Sitenin hakları Aziz Türk milletine Aittir.
"Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir." K.ATATÜRK