9/01/2012

7 Yorum:

  1. merhaba güzel video için teşekkürler.sizden bi istek olarak bi gün şu exploiltlerdeki lhost lport srvhost srvport payload çeşitleri ve exploitdeki diğer ayarların ne işe yaradığını anlatırsanız çoook sevinirim teşekkürler.örn: örnek olarak armitage de exploit seçtikten sonra ayarlar sekemsi çıkıo orada obfuscate gibi farklı seçenekler oluyo ne işlerini yaradığını bilmek ezber yerne mantığın oturmasını sağla tekrardan teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Metasploit konsol kullanımına ilişkin bir video çekmiştim 2 ay önce. Orda önemli şeylerin çoğuna değinmiştim. Diğer seçeneklerin ne işe yaradıklarını şu anda anlatmak gereksiz. Hepsinin yeri ve zamanı var. Buralardayız, zamanı gelecek :)

    YanıtlaSil
  3. Pardon anlattıysanız sorun yok diğer videolarınızıda izlicem zaten=) eyw

    YanıtlaSil
  4. metasploiti msfupdateden güncelledim daha sonra msfgui msfconsole armitage hiç biri açılmadı sitesinde anladığım kadarıyla metasploiti kaldır yeniden yükle diyor ne yapmalıyım acil ayrdım edebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  5. kpackagekit'den kaldırabilir yine aynı yerden yükleyebilirsiniz.
    (backtrack menü > sistem araçları)
    msfupdate'i bir kez daha çalıştırın. sistemi yeniden başlatın.
    olmuyorsa yukarıdaki şekilde kaldırabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Abi halletim.bu senin sayende çözdüğüm 3.sorun oldu.başka bir siteyede yazdım orayada yetişmişsin maili ekleyebilirsin demişsin eyvallah abi sorun kalmadı.blogunu sürekli takip ediyorum güzel şeyler çıkıyor ortaya tebrikler.

    YanıtlaSil
  7. msfoconsole çeşitli şekillerde güncelledim. bazen. msfsonsole açılmadı bile. ama güncel msfconle armitage de hiç açılmadı. yerli ybanacı forumlarda ne varsa yaptım ama yok. kaldırıp kurmaktan bezdim bt yi

    YanıtlaSil

© 2012- Hackings.org Bu Sitenin hakları Aziz Türk milletine Aittir.
"Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir." K.ATATÜRK