8/28/2012

16 Yorum:

  1. Blogunuzu sürekli takip ediyorum. Güzel içerikler yayınlıyorsunuz. tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. İlginiz için teşekkür ederim. Daha çok şey yayınlayacağım. Takipte kalın. (:

    YanıtlaSil
  3. selamlar hocam video için teşekkürler fakat sizin gibi adım adım yapıyorm fakat exploit deyip gelen linke windows platformdan tıklayınca exploit.class bulunamadı diyo backtrackde sorun nedir?

    YanıtlaSil
  4. sizin yaptığınız gibi yaptım tamam sorun yok fakat local bi açık mı bu remote olarak kullanamaz mıyız çünkü hep local adresi vs belirtiyoruz remote verincede o adres çoktan kullanılıyor deyip sorun çıkartıyo sizin fikriniz nedir?

    YanıtlaSil
  5. kardeşim bence bi ara tüm videoalrınıtopla ve backtrack eğitim seti hazırlayabilrisin :)

    YanıtlaSil
  6. Remote olarak da kullanabilirsiniz. Local ip adresi yerine servis sağlayıcınızın size sağladığı ip adresini kullanacaksınız. Ayrıca modeminizden, ilgili portları açmalısınız. Kısacası bilgisayarınız bir server'a dönüşecek. Böylelikle hedef sistemlerden sizin ip adresinize girildiğinde başarıyla bağlanabileceksiniz.

    YanıtlaSil
  7. Videoların haricinde de resimli anlatımlar yada alıntılar yapabiliyorum bazen. O yüzden set hazırlamak zor ve zaman alıcı olur. En iyisi blogu takip etmek. :)

    YanıtlaSil
  8. merhabalar ben linux kullanmıyorum ama bana bu metasploitin dosyası lazım bir yerden indirdim fakat dosya bozuk deyip açmadı

    YanıtlaSil
  9. tamam set srvhost ve set lhost u uzak ip adresi olarak atıcam port 80 i kullanacak zaten açık yani ama olmuyo zaten çalışıyo diyip hata verio sebebi nedir?

    YanıtlaSil
  10. port 80 yerine farklı bir port kullanın. mesela 4444,8080 vs.
    Hatayı veriyor derken nasıl bir hata aldığınızı söylemeniz lazım.

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar.
    Metasploit'in kendi sitesinden Linux için uygun ürünü indirebilirsiniz. Daha sonra konsoldan, .run dosyasına çalıştırma izni verip yine konsoldan ./dosyaadı.run komutu ile yükleme yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  12. mesela set srvhost yerine site ip mi yazıyorum set srvport a 80 yazıyorum set lhost yine site ip adresimi uripath i ayarlıyorum set payload windows/meterpreter/reverse_tcp yapıorm exploit deyip çalıştırdıktan sonra seçtiğim site çoktan kullanılıyor diyo e zaten benim hostum yani çalışır halde aynısı şu şekildede karşıma çıkıo set srvhost benim ip set srvport 8080 diğer ayarlarda aynı yapıyorum sonra bt5 de apache start dediğimde olmuyo mesela kendi pcmi yine sunucu yapamıyorum bunu aşamadım.bu yüzden de remote olarak kullanamadım sadece local

    YanıtlaSil
  13. Remote olarak sadece msfpayload ile payload üretip kullanmıştım. Exploirlerin çalıştırılması konusunda birkaç test yapmam gerekecek. Bakarız :)

    YanıtlaSil
  14. teşekkürler. aynen bende uğraşıyorum remote olarak çalıştırabilmek için bulabilrsem gerçekten hoş olacak=)bulursan banada haber vermeyi unutmazsan sevinirim mailimi biliyorsun zaten iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  15. Çektik videosunu. Upload ediyorum (:

    YanıtlaSil
  16. yahu arkadaslar bu linux ne sevdiri bohtan bişi , acaip merak sardım ve sıfır alt taban var , java kurmayı bile beceremedim henüz :) ,,
    arnavut inadı olmasa damarlarımda küfrü basıp kapatıcam :)

    YanıtlaSil

© 2012- Hackings.org Bu Sitenin hakları Aziz Türk milletine Aittir.
"Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir." K.ATATÜRK